Održana izborna Skupština Foto-kluba Kragujevac

U subotu, 5. novembra, u prostorijama HUB34 održana je izborna Skupštinba Foto-kluba Kragujevac.

Za predsednika Foto-kluba Kragujevac ponovo je izabran Aleksandar Buđevac u čijem je prethodnom mandatu klub ostvario najveće uspehe i već četvrtu godinu za redom je najuspešniji klub u zemlji.

U pozdravnoj reči predsednika kluba, Aleksandar Buđevac, je podsetio članove na razvoj kluba i potrebu da radom i ozbiljnošću nastave da šire dobar imidž koji je Klub izgradio kao i na pozitivan uticaj “Fotografije meseca” koja se vraća u klupske aktivnosti. Buđevac je istakao potrebu rada sa mladim autorima podsećajući da su upravo oni svojim uključivanjem, napredovanjem i radom doprineli najvećim uspesima Foto-kluba Kragujevac.

Na Skupštini je usvojen aneks statuta Foto-kluba čiji je cilj unapređenje rada i podizanje organizacije na novi, profesionalniji nivo što je u skladu sa statusom i pozicijom koje Foto-klub ima u Foto-savezu Srbije kao i u međunarodnim fotografskim asocijacijama.

Novi predstavnici Kluba u Upravnom odboru Foto-saveza Srbije su Milena Jeremić i Dragan Milenković. Milena će biti prva žena izabrana u ovo visoko telo Foto-saveza Srbije.

Back to top button