Na skriveno te vodim mesto

U nedelju, 26.03.2023. godine, već tradicionalno, održan je još jedan “Foto krug” u organizaciji “Foto kluba Kragujevac”, s tim da je ovog puta odredište bila planina Bešnjaja, koja je od Kragujevca udaljena svega 17 km.

Članovi ”Foto kluba Kragujevac” i simpatizeri fotografije, u dobrom raspoloženju i duhu bili su jako inspirisani da svojom foto opremom, umećem, ljubavlju prema fotografiji i prirodi, zabeleže svaki njima impresivni momenat. Foto krug je organizovan stazom kroz prirodu, pretežno makadamskim putem i markiranom stazom. Najduža ruta planine ima ukupnu dužinu od čak 18 km.


Netaknuta priroda, kanjon reke Voljevice, istoimena reka Bešnjaja su našim fotografima bili savršena inspiracija i motiv budući da su nas “dobro svetlo “, senke od rastinja, imaginarne linije, slapovi, boje prirode, pratili celog puta, a što se može i osetiti na fotografijama naših autora.


Posebnu zahvalnost, učesnici foto kruga”Foto kluba Kragujevac”duguju našim članovima, Nikoli Miljkoviću, sjajnom vodiču putevima ove nedokučive i netaknute planine, kao i Dejanu Miloševiću na divnom gostoprimstvu u Bukorovcu.

Do sledećeg foto kruga “Foto kluba Kragujevac” ostajemo inspirisani sjajnim utiscima…
Milena Jeremić

Fotografije: Članovi Foto-klub Kragujevac

Back to top button