PhotoEXPO – 7. april 2024.

Susret strasti i piksela

Da li ste raspoloženi da krenete na uzbudljivo putovanje u svet fotografije?

Pozivamo vas da učestvujete na međunarodnom takmičenju fotografa, PhotoEXPO koje već nekoliko godina privlači talentovane fotografe i kreativne autore iz celog sveta.

Vašu maštu i kreativnost izazivamo ovim temema:

Preko 150 nagrada čeka na vas!

PSA FIAP MoL DIPA IAAP FSS patronati!

Autori koji žive na teritoriji Srbije za učešće na ovom takmičenju plaćaju kotizaciju od 1000 dinara uplatom na račun suorganizatora: Limijerov snop, Kragujevac, račun: 265-331031000214427

Za domaće autore sa zvanjima Master of Light učešće na ovoj izložbi je besplatno!

Zašto Photo EXPO?

  • PSA, FIAP MoL DIPA IAAP svojim prestižnim, u svetu fotografije cenjenim patronatima podižu nivo ovog takmičenja i garantuju posebnu posvećenost organizatora.
  • Preko 150 nagrada i raznih priznanja očekuje učesnike bilo da su amateri ili profesionalci.
  • Vaše radove će ocenjivati eksperti sa najvišim fotografskim zvanjima i velikim iskustvom.
  • Svi primljeni radovi biće objavljeni na sajtu izložbe koji godišnje zabeleži više hiljada poseta iz celog sveta. Vaše radovi biće primećeni i prikazani globalno što ni jedna klasična galerija ne može.

Važni datumi:

Poslednji dan za prijemObjava nagrada i primljema
7. aprilKraj aprila

Posetite https://www.photoexpo.me/ i registrujte se klikom na REGISTER NOW u glavnom meniju.

Vrlo je važno da kada upisujete svoje ime i podatke to radite koristeći samo englesku abecedu. Dakle, bez slova sa akcentima č ć ž đ š. Isto važi i kada upisujete nazive fotografija. Softver koji koristi PSA asocijacija ne prepozanaje slova sa akcentima i odbaciće vas kao i sve fotografije sa akcentima bez obzira što ste možda pobednik salona.

Izaberite temu i podignite fotografije.

Maksimalno 4 fotografije po temi u digitalnoj formi, formata 1920px (za horizontalnu stranu) ×1080px (za vertikalnu stranu) u rezoluciji 300 dpi.

Ukoliko imate bilo kakav problem ili se ne snalazite, pošaljite nam mail. Tu smo da pomognemo. Dok čekate da žiri završi svoj posao i objavu rezultata, slobodno podelite fotografije na družtvenim mrežama uz tag #PhotoEXPO.

***

Postanete odmah deo PhotoEXPO 2024 Salona !

https://www.photoexpo.me/

Širite magiju fotografije! #PhotoEXPO #WherePassionMeetsPixels

Back to top button